Resenja » Infrastruktura » Strukturni kablovski sistem

Strukturni kablovski sistema predstavlja naprednu infrastrukturu kablova u objektu sastavljenu od manjih standardizovanih elemenata (podsistema). Nacionalni i međunarodni standardi i regulative za izradu strukturnih kablovskih sistema su striktni i jasno definišu svaki podsistem - Ulazni podsistem; Prostorije sa opremom; Telekomunikacione sobe; Magistralno kabliranje; Horizontalno kabliranje; Krajnje komponente.

Kako je strukturni kablovski sistem temelj svake mreže za prenos podataka, tako i naša rešenja podrazumevaju implementaciju vrhunskih proizvoda i tehnologija vodećeg proizvođača PANDUIT, i potpunu usklađenost sa nacionalnim i međunarodnim normama u svim fazama izrade sistema – projektovanje i izrada tehničke dokumentacije, izvođenje radova i održavanje.

Naši inženjeri i tehničari su edukovani od strane proizvođača i specijalizovani za dizajniranja kablovskih sistema kategorije 5e, 6a i 7. Svaki sistem se testira kako bi osiguralo da zadovoljava standarde kao što su ANSI/TIA/EIA-568-B, CENELEC EN 50173, i ISO/IEC 11801.

Katalog PANDUIT proizvoda za izgradnju fizičke infrastrukture i kablovskih sistema možete pogledati ovde.