Kako da izaberete headset? | com4t
Blog » Kako da izaberete headset?

Sve veća popularnost takozvanog open space koncepta u firmama donosi i određene zahteve. Dobre stvari uključuju pobošljanu komunikaciju između zaposlenih,a lošiju konstantan zvuk okolo što remeti koncetraciju kada je najpotrebnija ili da u sred poziva ne čujete sagovornika. Cisco u svojoj ponudi slušalica pruža mogućnost da sporedni zvuk izolujete i da open space koncept pretvorite u svoju ličnu kanceraliju.

Da li ste u pokretu ili na radnom mestu, Cisco nudi rešenja u okviru blutut, wireless i žičanim slušalicama. Adimnistratori mogu da odrade unapređenje softvera svih slušalica bez ikakvog prekidanja u radu zaposlenih. Takođe mogu da se prikupe informacije ko ih koristi, koliko često i u kom vremenskom periodu.

Zavisno od zahteva biramo koji model Vam tačno odgovara. Da li su slušalice namenjene call centru, da li ste neko ko često putuje i nije u kancelariji, ko razgovore obavlja u hodu, koliko često će slušalice biti korišćene, Cisco pruža savremenu izradu, dugotrajnost, izdrživljost i pouzdanost u radu.

Jedan od faktora odabira slušalica jeste i mikrofon. Cisco u svojoj ponudi pruža i mogućnost mikrofona koji je ugrađen u samim slušalicama, što pruža olakšicu i neće smetati u svadovenim obavezama.

headset.jpg

Udobnost u dužem radu je ono što ovim slušalicama ne manjka. Podešavanje jačine zvuka sa strane, aktivacija izolacije zvuka, kvalitet izrade, kao i dodatne opcije su ono što Cisco slušalice čini izutenim.

COM – 4T Vam stoji na raspolaganju da uz detaljnu analizu dođemo do zajedničkog rešenja za Vaše poslovanje.